top of page

Kinesitherapie 

We spitsen ons bij Move4health toe op een actieve revalidatie waarbij u als patiënt nauw betrokken bent. Wij begeleiden u tijdens uw revalidatie door middel van wetenschappelijk onderbouwde technieken en adviezen. We streven naar een 'active for live' principe en hiervoor bieden we na de revalidatie ook groepslessen aan waarbij de spierkracht, lenigheid en algemene conditie onderhouden wordt.

WP_20170105_14_21_21_Rich_LI.jpg

Algemene revalidatie

Algemene klachten of revalideren na een operatie? Wij gaan op zoek naar de oorzaak van uw klachten en behandelen niet enkel de symptomen. Zo zorgen we voor een kleinere kans op herval.

Algemene revalidatie

Sportrevalidatie

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling en preventie van sportletsels. Na een uitgebreid onderzoek naar de zwakke schakels in uw lichaam laten wij jullie werken in onze uitgebreide oefenzaal. Onder onze begeleiding natuurlijk! 

WhatsApp Image 2021-09-01 at 13.45.43.jpeg
WP_20170105_14_17_37_Rich_LI.jpg

Manuele Therapie

Indien nodig zullen we door middel van manipulaties de revalidatie versnellen. In de volksmond beter gekend als 'kraken' door het geluid dat soms vrijkomt bij de techniek.

Sportrevalidatie
Manuele therapie

Dry Needling

Bij deze techniek wordt door middel van een 'droge' naald een triggerpoint in de spier aangeprikt. Door langdurig te gespannen spieren kunnen pijnpatronen ontstaan die op termijn secundaire klachten zoals hoofdpijn, uitstralingspijn in de benen... kunnen veroorzaken.

WP_20170105_14_19_16_Rich_LI.jpg
Dry Needling
313193924_484289156807575_9088939269641315940_n_edited.jpg

Kaakbehandeling

Problemen aan de kaak zijn vaak voorkomend, toch worden ze zelden behandeld. Denk maar aan klemmen, tandenknarsen, pijnlijke klik van het kaakgewricht... Ook voor of na een chirurgische ingreep kan kinesitherapie aangewezen zijn.

Verder komen ook sommige klachten zoals nek- en hoofdpijn verder vanuit de kaakregio. De invloed van deze regio wordt nog al te vaak genegeerd!

Kaakbehandeling

Praktisch

Afspraken

- Er dient steeds een afspraak gemaakt te worden voor een consultatie bij de kinesist

- Afspraken gebeuren na doktersvoorschrift 

- Kan u zich om medische redenen niet verplaatsen, komen wij graag bij u thuis langs

- Indien u een afspraak niet kan nakomen, gelieve 24 uur op voorhand te verwittigen, indien u dit niet doet kan deze afspraak aangerekend worden zonder tussenkomst van de mutualiteit.

Parking

routebeschrijving_praktijk_edited.jpg

Tarieven

- Er wordt na iedere behandeling afgerekend

- Dit kan voorlopig enkel cash of met bankcontact - app

- Na enkele behandelingen krijgt u een getuigschrift voor de mutualiteit mee. Deze zullen u een gedeelte van het bedrag terugbetalen.

- Voor een behandeling rekenen wij 34 euro aan. Hierin zit alles inbegrepen naargelang wat voor u toepasbaar is (manuele therapie, dry needling, oefentherapie, taping....). Van dit bedrag krijgt u een deel terugbetaald via de mutualiteit.

Praktisch
bottom of page